Un paisatge dantesc, un drama shakespearià o una situació kafkiana. La vida està plena de referències als grans clàssics de la literatura universal. I n’està plena perquè són lectures apassionants, que han captivat durant anys, algunes fins i tot segles, lectors i lectores de totes les edats i cultures. Aquest llibre vol ser una aproximació a aquests llibres que han impregnat el nostre marc cultural. S’hi recullen adaptacions breus, que refusen els resums substitutius i conserven no solament l’argument sinó també l’estil. Unes narracions que permeten conèixer les històries i els personatges dels clàssics, però que també animen a acostar-se a les obres  originals i gaudir de l’experiència literària que durant tant de temps ha fet exclamar: Quins clàssics!

Amb les il·lustracions d’Antonio Cuesta Cornejo, David Morancho Moreno i Javier Sánchez Casado. 

Advertisements

Comments are closed.